top of page

Кармично освобождаване



"При всяко кармично лечение, и по-специално при лечението на взаимоотношения, трябва да сте наясно, че единственият човек, когото можете да промените, сте вие самите и можете да искате освобождения само за себе си. Не е редно да искате промени за други хора без тяхното пряко участие и свободен избор, но е допустимо да поискате да излекувате вашето малко дете или домашно животно. Можете обаче да лекувате дадена връзка, като изцелите вашето участие в нея, и това обикновено е достатъчно за очистването на ситуацията. Формулирайте молбата така: "Искам да излекувам връзката си с (името на човека)." Или: "Искам да се излекувам от модела да ме малтретират във връзките ми."

Когато се говори за конфликтни взаимоотношения, обикновено се сещаме за брачни партньори, но те могат да обхващат и трудни приятелства, членове на семейството, деца, колеги, шефове и т.н. Често източникът на проблемите в една връзка е нещо изостанало от минал живот или от поредица минали животи. Това важи с пълна сила, когато враждебността или неприязънта на другия човек към вас изглеждат неоснователни. Щом започнете да изброявате проблемните взаимоотношения, процесът може да продължи с дни. Бъдете конкретни, когато искате освобождение за дадената ситуация. Поискайте кармично изцеление с всички, за които можете да се сетите, с хората, които познавате сега, и с онези, които някога сте познавали, независимо дали са още сред живите. Поискайте пречистване и изцеление на връзките ви с всички, които някога са ви причинявали зло и болка. Най-лошите преживявания ще ви дойдат първи наум. По този начин ще излекувате голяма част от кармата на настоящата инкарнация и ще отворите значителен брой минали животи.

Има няколко начина да поискате кармично очистване на конфликтно взаимоотношение. Първият е да пожелаете кармично изцеление на връзката ви с човека. Ако връзката ви с този човек е приключила или ако искате да приключи, помолете за кармично освобождение. Ако въпросният човек ви е причинил голяма злина, независимо дали в минал, или в настоящия живот, бихте могли да поискате кармична раздяла. Това важи само за много сериозни ситуации и трябва да получите позволение от Господарите на Кармата, преди да отправите подобна молба. Използвайте я за изнасилвача, побойника, извършителя на блудства или за човека, който ви е убивал неведнъж в миналите ви инкарнации - само за най-тежките случаи. При повечето активни взаимоотношения молбата за кармично изцеление е напълно достатъчна. Никоя от тези молби не пристъпва свободната воля на другия човек, а само изразява вашата воля за самата връзка.

Искайте кармично изцеление и за всички хармонични и здравословни връзки, за да изгладите пътя и да ги запазите такива. Поискайте да излекувате положителните си взаимоотношения с вашия партньор, деца, близки приятели, съюзници - всички любими и любящи хора в живота ви. Възможно е да получите доста интересна информация за вашите предишни инкарнации заедно, а връзките ще се очистят от евентуални проблеми, още преди те да се случат. Особено наложително е родителите да изцелят взаимоотношенията с децата си. Тук може да са замесени много значими животи."


Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page